ТЕЛЕФОН В РЕСТОРАНТА: 087 982 6181

Ресторант Мона Лиза - Терра Мол Габрово

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
уеб сайт https://www.mona-lisa.bg

С ползването на уеб сайта https://www.mona-lisa.bg, ни доверявате информация.

Декларацията за поверителност цели да ви помогне да разберете какви данни събираме, защо го правим и как ще се отнасяме към Вашата лична информация.

Моля, прочетете документа преди да продължите да ползвате уеб сайта https://www.mona-lisa.bg, наричан по-долу „МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ”


Каква информация събираме?

Събираме, съхраняваме и използваме следните видове информация:

• Информация, която ни предоставяте при подаване на запитване за резервация или се абонирате за услуги (известия по имейл и/или бюлетини);

• Информация, която предоставяте при използване на формата за контакт с нас;
• Информация свързана с кандидатури за работа;

• Всяка друга информация, която сте избрали да ни изпратите


Защо събираме информация?

• За да подобрим работата на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ и той да продължава да предлага своите услуги по-добре;

• За да персонализираме услугите с най-голям интерес, видовете и броя търсения и влизания;

• За да можем да се свържем с вас чрез имейл относно абонамент за услуги на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ или запитване от ваша страна


Използване на лични данни:


Личните данни, предоставени на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ, ще се използват за целите, посочени в този документ.
Ние може да използваме вашата лична информация, за да:

• Администрираме;

• Изпращаме общи (не-маркетингови) търговски съобщения;

• Изпращаме имейл известия, които сте пожелали;

• Предоставим на трети лица обща статистическа информация за нашите потребители. В тази информация Вие няма да бъдете идентифициран като отделен потребител;

• Вземем отношение относно запитвания и жалби, направени от Вас, свързани с МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ


Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

• МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ използва технология, наречена „бисквитки“ (cookies).
Бисквитките се създават за всяка сесия, когато посещавате МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ.
Никаква част от съхраняваната информация чрез бисквитките не може да бъде асоциирана от вас като лична.

• Използваме Google Analytics и Google Webmasters, за да анализираме и оптимизираме използването на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ. Извличаме статистическа информация, отчети и други относно използването на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ, като всичко това се случва с помощта на бисквитки, които се съхраняват на компютрите на потребителите, тоест „постоянни бисквитки”. Google съхранява тази информация и тя следва декларацията за поверителност на Google: https://www.google.com/privacypolicy.html


Сигурността на личните ви данни:

Как защитаваме информацията на потребителите ни?

• МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ приема разумни технически и организационни мерки, за да се предотврати злоупотреба или загуба на личните Ви данни.

• МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ никога не моли за лична или поверителна информация като номера на кредитни карти и други.

Използваме уеб платформата на Oxxy Limited за изграждането и поддръжката на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ.
Oxxy Limited отговаря на всички изисквания, описани в Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни, и относно свободното движение на такива данни, и за отмяна на Директива 95/46/EO (Общ регламент относно защитата на личните данни, познат като Регламент GDPR). Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
Oxxy Limited съхранява тази информация и тя следва декларацията за поверителност на Oxxy Limited: https://www.oxxy.com/bg/privacy_policy


Лична информация - Разкриване:

МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ може да сподели информация за вас:

• В случай, че от нас се изисква да го направим по закон;

• Във връзка с каквито и да било съдебни процедури или бъдещи съдебни производства;

• За установяване, упражняване или защита на нашите законни права


По всяко време имате достъп до Вашите лични данни, обработвани от Администратора, като можете да подадете заявление за информация, корегиране, изтриване, ограничаване, преност на данни. Форма на заявлението можете да откриете ТУК (Линк към заявление). Същата можете да изпратите по пощата или на имейл: domakinmanagement@gmail.com


Уебсайтовете на трети страни:

МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ съдържа връзки към други уеб сайтове и не носи отговорност за политиката за защита на личните данни или практиките на уеб сайтовете на трети страни.

Ние се задължаваме да не допускаме достъп на трети лица до вашата лична информация. Това не включва уеб хостинг партньори и други лица, които могат да ни помогнат при администрирането на МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ или обслужването на клиенти. Тези трети страни се съгласяват да пазят в тайна подадената им информация.
Може също така да използваме събрана информация, нужна за защита на нашите или други права, собственост и безопасност.


* Не-лична информация може да се предоставя на трети страни за статистически и маркетингови цели.


Изменения на политиката за поверителност
Възможна е актуализация на Декларацията за поверителност, която ще бъде отново публикувана в МОНА ЛИЗА УЕБ САЙТ.
Необходимо е да проверявате тази страница.

Вашите права:

Може да поискате да ви представим цялата Ваша лична информация, която съхраняваме.
Също така може да поискате не личната информация да не се използва за маркетингови цели.


Ако имате някакви въпроси относно тази декларация за поверителност, моля пишете ни:

Контакт: domakinmanagement@gmail.com

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ